O podjetju

Nudimo gotove domače jedi s pristnim okusom. Užijte Nevo.

Se še spomnite vonja iz nonine kuhinje? Vonja po domačih jedeh s pristnim okusom? V družinskem podjetju Intermac želimo v hitrem sodobnem vsakdanu ohraniti kulinarične izkušnje preteklih rodov. Že dvajset let vam pod imenom Nevo nudimo kakovostne gozdne gobe iz domačega okolja (jurčke, lisičke, štorovke, maslenke, črne trobente …). Ko je sezona, imamo na voljo sveže gozdne gobe, vedno tudi zamrznjene in suhe. Pred nekaj leti smo začeli izdelovati tudi marinirane gozdne gobe, gobje pireje in gotove domače jedi (mineštre, jote, juhe).

Sodelujemo s pridelovalci iz lokalnega okolja

S sodelavci želimo v naš vsakdan vrniti naravne okuse in domače jedi, ki prinašajo posebno toplino. Spoštujemo bogate naravne danosti našega okolja. Nič ne prepuščamo naključju – za gotove jedi skrbno izbiramo sestavine pri pridelovalcih iz lokalnega okolja. Delamo predano, odgovorno in z ljubeznijo. Pri tem je naše vodilo – nazaj k naravi. V skupno dobro in zadovoljno sobivanje.

Ne uporabljamo dodatkov

Gotove jedi pripravljamo po tradicionalnih receptih na »domač način«. Ne uporabljamo dodatkov za podaljšanje roka trajanja in ojačevalcev okusa. Pri jedeh z mesom navedemo deklaracijo dobavitelja. Nudimo tudi jedi brez mesa, ki so primerne za vegetarijance. Naše domače jedi lahko uživajo tudi najmlajši otroci.

Ohranjamo toplino nonine kuhinje

Vabimo vas v našo družino. Užijte domače jedi in podoživite toplino nonine kuhinje. Z gotovimi jedmi Nevo lahko to storite v trenutku.