Dušeno kislo zelje in repa

Dušeno kislo zelje ali repo s klobaso pripravimo v loncu ali mikrovalovni pečici. Odstranimo kartonsko embalažo, z nožem obrežemo folijo na posodici in vsebino prelijemo v lonec ter segrejemo do vrenja. Kadar jed segrevamo v mikrovalovni pečici, folijo na posodici pred segrevanjem nekajkrat preluknjamo in segrevamo 2 - 3 minute pri moči 800 W. Z nožem obrežemo folijo in postrežemo. Dober tek!

prava
Dušena kisla repa s klobaso Nevo

  • neto količina: 500 g
  • pasterizirano
  • sestavine

domača kisla repa 53 %, klobasa 17 %, voda, čebula, prekajena rebra 4 %, olje, moka, sol, česen, začimbe

pravo
Dušeno kislo zelje s klobaso Nevo

  • neto količina: 500 g
  • pasterizirano
  • sestavine

domače kislo zelje  53 %, klobasa 17 %, voda, čebula, prekajena rebra 4 %, olje, moka, sol, česen, začimbe